Thursday, 16 October 2014

Testimoni Jubah menyusu cotton muslimah Selesa Sangat

Salam kepada semua pengunjung Azidah's Collection Online Boutique..

Hari ini kami hendak kongsikan testimoni sebenar pelanggan Sis Jaa Jaa yang telah menggayakan beli baju jubah menyusu cotton yang cantik dan selesa memakai.

Hampir setiap hari kami menerima pm di Facebook Azidah's Collection, WhatsApp dan SMS yang bertanyakan ready stok jubah muslimah untuk ibu menyusu.

Salam sis..sis, baju untuk ibu menyusu ada tak? Kalau ada, boleh sis send gambar?Ya sis, di Azidah's Collection ada pelbagai jenis design baju jubah untuk ibu menyusu. Ada yang jubah menyusu corak ala-ala kain pelikat, ada yang corak bunga kecil-kecil dan ada design jubah menyusu corak abstrak.


Jubah Menyusu Cotton Nursing Friendly


Ini adalah sebahagian daripada jubah menyusu bayi, dijahit daripada material kain 100% Cottton. Kain cotton yang berkualiti jenis serap peluh dan selesa memakai sepanjang hari digunakan untuk menghasilkan jubah menyusu moden cotton.

Jubah menyusu badan Azidah's Collection mempunyai Zip Sorok di bahagian dada, sepanjang 12 inchi. Ianya sangat mudah untuk menyusukan badan bayi , kerana zip dapat dibuka hingga ke bawah dada. Mohon sis rujuk gambarajah di bawah ini ye..


Jubah Menyusu Cotton Zip di dada


Jangan risau, in shaa allah jahitan yang kemas ke atas zip sorok membuatkan ramai orang yang tak perasan bahawa di tengah ada zip sorok untuk memudahkan ibu-ibu menyusukan badan bayi mereka.


Jubah Menyusu Muslimah Selesa Sangat


Azidah's Collection Online Boutique menggunakan perkhidmatan pos Laju untuk menghantar parcel baju jubah menyusu ke serata negeri dalam Malaysia, Singapura, Australia, Brunei dan lain-lain negara.Sebaik sahaja Sis Jaa Jaa menerima bungkusan parcel jubah muslimah menyusu kami, ini adalah feedback positif beliau :

Dah cuba ngam sis..
SELESA sikit kalau ada zip di depan, kalau butang payah sikit nak buka

Alhamdulillah, ternyata perincian zip sorok di bahagian depan dada dapat memudahkan para pelanggan kami seperti sis Jaa Jaa untuk menyusukan badan bayi. Tanggungjawab ibu untuk menyusukan bayi mereka tidak menghalang ibu-ibu untuk terus bergaya dengan fesyen jubah muslimah terkini.


Testimoni Jubah Menyusu Cotton Muslimah Azidah's Collection
Untuk mencuba koleksi Jubah Menyusu Cotton Azidah's Collection, sila hubungi kami di:


SMS / WhatsApp : +6017-850 858

EMail : azidahcollection@gmail.com

Order Online di Laman Shopping Online Cart kami : Azidah's Collection Online Boutique

Lawati laman Facebook page kami: Azidah's Collection untuk chatting secara langusung dengan kami.

Mohon sis klik LIKE dan Get Notification untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO percuma. Konsultasi tentang jadual saiz Jubah Menyusu yang bersesuain juga boleh diberikan secara percuma ye..
No comments:

Post a Comment